dslfkfm

Publicerat 2009-10-30, 15:58:58
var nyss uppe med min bror till sjukgymnasten, han har precis opererat sitt korsband, precis som antagligen jag kommer få göra. passade på att köra lite övningar när jag ändå var där.. så nu är jag öm i knät.

känner mig lite friskare idag, men sjukanmälde mig redan igår för idag. kände mig så dålig igår så antog att jag skulle vara jättedålig idag med men som tur är känner jag mig lite bättre idag, ingen feber o förkylningen börjar försvinna..

blir lugn dag, lite fredagsmys med idol o tacos.





saknar sommaren
-men snart personalfest igen iaf =)





rosabandet

Publicerat 2009-10-29, 21:59:55


Inte kul när det händer era närmsta.
Tänk på det och skänk pengar.
Det gör skillnad

idiot

Publicerat 2009-10-29, 20:42:29
Kommer ni ihåg mannen som gick ut i Tv3's Efterlyst?
Som inte visste vem han var
Vilken idiot..
Han var bara en bluff..

Bluffen

sick

Publicerat 2009-10-29, 15:46:29



Usch.. nu säger min kropp ifrån, nog med att jag är sprängröd i ögonen så har jag fått feber, extrem förkylning, helt täppt i öronen och huvudvärk. Fick gå hem från jobbet, inte lätt o vara trevlig när man mår såhär. Samtidigt som det var kaos på jobbet för att alla var sjuka.. Hoppas det inte är den där jävla svininfluensan.. 

Nu ska jag lägga mig i sängen, läsa några blad av veckorevyn o sofis mode, o sen försöka sova.. har inte sovit alls mycket inatt..

... men annars är det bra! haha.

hejhejhej

Publicerat 2009-10-28, 19:20:59



Hej!

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Jag känner mig inte kry. Varm i pannan o fryser. Vill inte bli sjuk nu alltså..
Känner mig svimfärdig varenda dag jag går hem från jobbet, mitt knä orkar inte riktigt.. När man har gått en hel dag på jobbet fram-o-tillbaka vill inte knät gå mer sen.
Att ta sig hem tar lång tid. Känns nästan som jag ska ramla ihop. 

Det här börjar mer likna ett klagoplank, än en blogg.


Nu ska jag iallafall ta en tablett o så kommer Fia o hämtar mig snart, sen ska vi åka till K-hamn, o coacha laget!



ahardworkwork

Publicerat 2009-10-28, 09:30:24
ligger i sängen, o tänkte hoppa upp hur sängen nu o börja fixa iordning mig.. idag blir det jobb 10.30-18.00, sen ska jag iväg till K-hamn, för idag spelar mitt lag match där.

hörs lite senare.. :)



skjorta monki, skinnväst h&m, lackridbyxor zara

supeerbra

Publicerat 2009-10-27, 21:52:06
Idag införskaffade jag mig frisörschampoo't och balsamet från TRESemmé som säljs i dagligvaruhandeln. En flaska på 900ml kostar 89:- som är ett supeerbra pris, men nu är det kampanj på ICA så nu får man både Schampoo och Balsam för 89:- hur billigt som helst, köpte även hårsprayen, som även den kostar 89:-. Bra skit =)

Och en bild på mig idag, med mitt nya vågiga löshår från Rapunzel. Om ni ska köpa löshår, så gör det därifrån. Hur billigt som helst samt oklanderlig kvalité.



halo

Publicerat 2009-10-27, 21:38:03
hej mina kära vänner och icke vänner. är igång o jobbar så därför är jag dålig på de här med o uppdatera, men jag lovar att bli bättre..

jag har så mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud. inget som jag kan dela med mig av till nån.. det äter upp mig inombords. jag borde verkligen lära mig att tala ut.. hade det här samtalet med en kär vän igår, då jag kom på mig själv. jag tycker verkligen att jag säger vad jag tycker o tänker, i vissa lägen lite för mycket kanske, i vissa lägen inte alls.. 

jag borde lära mig att tala ut om det som gnager inom mig. men till vem? jag har väldigt svårt för tillit.. den som är min vän idag är kanske min ovän imorn? och kanske mina tankar o funderingar hamnar i fel händer.. 

oftast spricker jag, nån gång per år. och då är jag inte nådig, kanske fel person får ta skiten för all min smärta.. i många lägen gör jag inte som jag vill, utan hur man ska göra. det rätta, som kanske inte är det rätta egentligen...
hjälp mig, jag mår dåligt..

hemmamatch

Publicerat 2009-10-24, 12:29:29
Idag hade mitt lag hemma match,  var coach och jag skrek tills halsmandlarna blödde typ.. hehe.. o Vi vann, en underbart skön vinst med 29-17. Sug på den ni Storfors =) HAHA!

Chillar lite hemma nu, sen ska jag jag gå på bio Flickan som lekte med elden.. Älskade Män som hatar kvinnor, så jag hoppas denna är minst lika bra =)


Förövrigt ska jag kolla om jag har fått hem mitt löshår också, beställde nytt i torsdags, det gamla håret har jag haft i ca två år, o de har hållit så jävla bra, men nu två år senare så börjar hårstråna gå in på sista versen.  
Så nu är det dags för nytt. Tog vågigt hår denna gång=)

Beställde löshåret härifrån, superbilligt och de har europeiskt löshår också =) Kommer med en update om kvalitén, alltid svårt o veta med löshår..



Helg

Publicerat 2009-10-23, 18:29:31
Ååhh vad härligt med helg, hehe... säger tjejen som varit sjukskriven sju veckor =)
Jobbat två dagar nu, och det är faktiskt riktigt skönt o göra nått..
Idag jobbade jag till halv 3, därefter åkte jag till läkaren..

Har problem med mina ögon, får alltid röda bristningar i dem typ var annan, var tredje månad.. Så nu har jag sådär igen, så då tog jag mig i kragen o åkte dit.. fick inte träffa nån läkare eftersom jag bara kom som typ drop in på eftermiddagen, så fick träffa en sjuksköterska.. Hon var värdelös, typ skrattade när jag berättade om mina problem o typ ville att jag skulle acceptera dem. Hur kul tror hon det är o vara sprängröd i ögonen(samtidigt som det svider) o sitta i kassan o se typ full ut. Ni vet sådär sprängröda ögon man får när man dricker.. Så samtalet avslutades iallafall med att jag fick en läkartid på måndag. Värt (INTE)o sitta o vänta nästan två timmar på att få träffa en sköterska o när jag väl träffar henne så är hon så okunnig så jag skulle kunna slagit henne i hennes fula fejs. Vårdcentralen suger hästballe.

Nu ligger jag iallafall med fötterna på bordet, har känslan av fredag(som jag förövrigt inte känt sen jag gick i skolan) och med ett glas vitt vin. Mm, härliga helg.. 

PUSS



betterlatethenever

Publicerat 2009-10-21, 23:22:31

 

Lovade ju er lite bilder från söndagens fest..
Lite sent, men iallafall..
Med ett blandat men jävla härligt gäng människor.
skulle Jennifer firas, o de gick hårt till..
Kameran fick inte följa med så lång del av kvällen, men i början iallafall =)
(Då vi ser någorlunda anständiga ut:P)

 

Födelsedagsbarnet :)

 


Sofia och Sandra

j
Min skadade handbollskompanjon=)


Jag o pluttan =)

 


brava?=)

Publicerat 2009-10-21, 14:41:18


Här får ni ett rabatt erbjudande mina kära läsare

Cocoo-smycken
Ni får 15 % rabatt när de anger rabattkoden: bloggspecial
(Erbjudandet gäller till den 31 Oktober 2009)

www.cocoo.se


vaedemädepedde

Publicerat 2009-10-21, 01:28:55
vet inte va det är med mig, har ingen inspiration till någonting.
blev såhär förra hösten oxå, jag vill inte riktigt ge med mig att det är inte i det här landet jag ska bo.
iallafall inte under vinterhalvåret, jag vantrivs.

man har bara ett liv, är det då meningen att man ska vantrivas
sju månader av tolv?
hur många år vantrivs jag då inte under hela min livstid?
de är absurt.

låt den här vintern gå fort, sen är jag borta.




söndagsfest

Publicerat 2009-10-19, 12:43:51
inte alltid vanligt att vara packad på en söndag, de var vi brudar igår iallafall.. o kul var det.. riktigt kul.. =) Får se bilder senare när jag varit o hämtat kameran som jag lämnade kvar :P

Nu ska jag iväg till sjukgymnasten, så jag skriver lite mer när jag kommit hem =)



valsverket

Publicerat 2009-10-16, 23:44:11



Kom hem lagom till slutet av sändningen till idolfinalen. äääntligen säger jag bara, slipper man se och höra Camilla i fortsättningen. Glädjeskrik här borta :D

Hade en helmysig kväll på valsverket, vilken lokal det är alltså. Så oerhört mäktig! Showen var jättebra, enda undantaget var väl att det var en tunn story bakom. Men Lovisa var hur bra som helst, en barndomskompis. Jättekul o se..

Nu är jag trött, drack några öl för mycket kände jag.. 
Så nu blir det bingen o mys.
PUSS



RSS 2.0